Säkra våra nylanserade böcker helt gratis under en begränsad period

–  Starta din resa mot ekonomisk frihet nu (ord pris 700 SEK)

Nya versioner uppdatterade för 2024 sticker i gul

Om böckerna du kommer att få

The Stock Entrepreneur

Upptäck Hemligheterna Bakom Aktiemarknaden för Att Uppnå Ekonomisk Frihet!

Visste du att du kan handla och investera dig till ekonomisk frihet på så lite som 20 minuter om dagen, med minimal risk att förlora pengar? I denna exklusiva e-bok, författad av de framstående investerarna och självskapade miljonärerna Philip Klang och Dennis Sahlström avslöjas de kraftfulla strategierna som kan förändra ditt synsätt på investeringar och trading.

✔️ Lär dig 5 konkreta sätt, speciellt anpassade för dig som privatinvesterare, för att nå större vinster på aktiemarknaden än vad många av världens mest framstående hedgefonder kan åstadkomma.
✔️ Förstå varför aktiemarknaden inte är en slumpmässig satsning, och hur du enkelt kan minimera riskerna samtidigt som du maximerar vinstpotentialen.
✔️ Upptäck den okomplicerade sanningen bakom att tjäna pengar på aktiemarknaden – det är betydligt enklare än du någonsin trott.

Och det är inte allt – i kombination med detta avslöjar vi nu deras enkla 20-minutersformel för att omvandla en blygsam investering till en portfölj som är värd miljoner på mindre än 5 år. Du behöver inte längre spendera timmar djupdykande varje dag. Expertinvesterare har gjort det möjligt att bygga en framgångsrik aktieportfölj med minimal tid och maximal avkastning.

The Crypto Entrepreneur

Framtidens digitala valutor är din nyckel till ekonomisk frihet!

Är du redo att lämna bakom dig föråldrade metoder som inte ger de önskade resultaten? Vill du med självförtroende och skicklighet segla fram på de digitala valutornas vågor? Då är denna exklusiva e-bok din ovärderliga följeslagare!

I denna exklusiva e-bok, författad av de framstående investerarna och självskapade miljonärerna Philip Klang och Dennis Sahlström avslöjas de kraftfulla strategierna som kan förändra ditt synsätt på investeringar och trading.

✔️ Värdefulla tips och råd som förvandlar dig från nybörjare till expert på rekordtid.
✔️ Nyckeln till den finansiella revolutionen och hur du inte bara kan hänga med, utan även leda.
✔️ Beprövade strategier för att undvika kostsamma misstag och kontinuerligt öka dina vinster.

Denna bok är din pålitliga kompass i den snabbt växande världen av digitala valutor. Säg farväl till förlegade taktiker och låt oss tillsammans utforska en modern och effektiv väg framåt för att ta kontroll över din framtid. Låt oss tillsammans utforska en spännande resa mot ekonomisk frihet!

✔️ Helt gratis

Ingen anledning längre att kämpa med dyra konsultationsavgifter eller svårförståeliga termer.

✔️ BEPRÖVADE STRATEGIER

Hjälper dig att undvika fallgropar och kostsamma misstag. Bygg upp en miljonportfölj utan att behöva gissa dig fram.

✔️ FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR & få mer frihet

Gör dig redo att maximera din avkastning för att snabbare ta dig till dina drömmar.

Om författarna & Om oss

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sitt mål att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa böcker som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag.

Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier.

Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

prisvinnande kundnöjdhet

Se vad våra kunder säger

"Strategierna som presenteras i dessa böcker har varit nyckeln till vår framgång"
- Philip Klang & Dennis Sahlström

HUVUDKONTOR & KONTAKT