Upptäck kraften i psykologisk compounding för att LYCKAS inom trading och investeringar

– Säkra vår nylanserade video-guide helt gratis under en begränsad period (ord. pris 599 SEK)

Leg. psykoterapeut och trader louise sjökvist

Louise har 20 års erfarenhet av att vara Leg. Psykoterapeut och trader. Under denna tid har hon upptäckt formulan för att lyckas inom trading, utöver det tekniska. För att trading är inte bara en teknisk färdighet utan också en psykologisk utmaning. För att bli en framgångsrik trader är det avgörande att förstå och bemästra de psykologiska aspekterna av trading. Denna guide går igenom de sju viktigaste psykologiska faktorerna för att lyckas inom trading och ger en steg-för-steg-guide för att utveckla var och en av dem.

✔️ Helt gratis

Ingen anledning längre att kämpa med dyra konsultationsavgifter eller svårförståeliga termer.

✔️ BEPRÖVADE STRATEGIER

Hjälper dig att undvika fallgropar och kostsamma misstag. Bygg upp en miljonportfölj utan att behöva gissa dig fram.

✔️ FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR & få mer frihet

Gör dig redo att maximera din avkastning för att snabbare ta dig till dina drömmar.

Om P&D Group investments and education

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sitt mål att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa böcker som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag.

Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier.

Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

prisvinnande kundnöjdhet

Se vad våra kunder säger

"Strategierna som presenteras i dessa böcker har varit nyckeln till vår framgång"
- Philip Klang & Dennis Sahlström

HUVUDKONTOR & KONTAKT