ÄR DU REDO FÖR EN STÖRRE UPPGIFT?

– Hos oss erbjuder vi inte bara en utbildning; vi erbjuder en biljett till en garanterat framgångsrik karriär inom trading och investeringar, inklusive daytrading, swing trading mm.

Just nu är alla utbildningsplatser tillsatta. Men anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig med mer information:

Sveriges ledande utbildning

Mentorskapet är en unik chans att ta steget in i trading- och investeringsvärlden med skräddarsydd kunskap, personligt stöd och en möjlighet att skapa en lukrativ karriär. Vi har skapat en miljö där engagerade och ambitiösa individer, liksom du, blir mästare inom finansvärlden. Täcker allt från trading för nybörjare till avancerade strategier inom daytrading, swing trading, och valuta trading.

Utbildningen är skräddarsydd för att matcha just dina behov, oavsett tidigare erfarenheter. Med personligt stöd säkerställer vi att du når din fulla potential och garanterar även detta – oavsett om du söker en daytrading utbildning eller aktie utbildning distans.

publik bakifrån som kollar på föreläsning

Mentorskapet hos P&D Group Investments and Education

Stöd Varje Steg på Vägen. Vi erbjuder 1-till-1 coaching och psykoterapeutstöd, vilket säkerställer att du inte bara utvecklas som trader, utan också mentalt. 

Varje utbildning i vårt omfattande program är designad med ett engagemang för kvalitet, precision och relevans i åtanke. Vi använder realtidsdata, interaktiva läromedel och praktiska applikationer för att försäkra att du är väl förberedd för de utmaningar och möjligheter som ligger framför dig oavsett om ditt fokus ligger på daytrading utbildning eller aktie utbildning.

philip klang och dennis sahlström presenterar sina böcker om crypto och stocks

100% Jobbgaranti

Efter avslutad utbildning, inklusive kurser i aktiehandel och valuta trading utbildning, garanterar vi dig en anställning som Certified Elite Trader. Du får möjligheten att ta kontroll över en portfölj värd mellan 500.000 till 3,4 miljoner SEK och behålla 90% av din genererade vinst.

Vår expertis grundar sig i över två decennier av ingående analys, forskning och praktisk erfarenhet. Vi har bevittnat marknadscykler, bemästrat teknologiska innovationer och utvecklat beprövade strategier som möjliggör för våra studenter att inte bara överleva, utan att trivas i denna konkurrenskraftiga miljö. Det har aldrig varit enklare att investera i din framtid, vi har vad du letar eter oavsett om det är aktie kurs för nybörjare online eller en omfattande avancerad trading utbildning.

nicklas klang sitter och kollar på sin data med grafer, candlesticks, zoner

konsultation GRATIS

Ta ett gratis förutsättningslöst möte för att diskutera möjligheter!

BEPRÖVADE STRATEGIER

Hjälper dig att undvika fallgropar och kostsamma misstag. Bygg upp en miljonportfölj utan att behöva gissa dig fram.

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR & FÅ MER FRIHET

Gör dig redo att maximera din avkastning för att snabbare ta dig till dina drömmar.

Om grundarna och Om oss

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sitt mål att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa böcker som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag.

Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier.

Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

prisvinnande kundnöjdhet

Se vad våra kunder säger

certifierad profesionell trader – oavsett tidigare erfarenhet

Är du redo att investera i dig själv och skapa en lukrativ karriär inom trading och investeringar? Lämna en intresseanmälan för att få mer information om Mentorskapet – Certifierad Professional Trader. Det är kostnadsfritt och inte bindande. Tryck på knappen nedan för att ta det första steget mot en ljusare ekonomisk framtid.

HUVUDKONTOR & KONTAKT

Trading: trading kurs daytrading kurs swing trading kurs trading kurs nybörjare kurs i trading trading utbildning daytrading utbildning forex trading utbildning swing trading utbildning valuta trading utbildning Aktier: aktier kurs nybörjare online aktiekurs för nybörjare aktie utbildning utbildning aktier distans aktie utbildning distans utbildning aktiehandel aktie utbildning online aktiehandel utbildning Sveriges ledande trading-utbildning. Coaching och mentorskap inom trading och investeringar Sveriges ledande utbildning. Coaching och mentorskap inom trading och investeringar Sveriges ledande utbildning - Bli certifierad trader på nolltid med vår skräddarsydda kursplan kombinerat med personlig coaching. 100% garanterad inkomst efter utbildningen. Gå från nybörjare till att bli certifierad trader - Efter vår utbildning kommer du kunna generera en garanterad inkomst genom trading. Distansutbildning i trading med aktier & andra tillgångar. Bli certifierad trader och skapa en ny inkomstkälla med trading. Avancerad utbildning i trading av aktier & andra tillgångar - Skräddarsydd kursplan & coaching - Garanterade resultat. Avancerad utbildning i aktiehandel - Utbildning, personlig coaching och gemenskap

specialErbjudande

SÄKRA VÅRA MINIKURSER HELT GRATIS UNDER EN BEGRÄNSAD PERIOD

–  Starta din resa mot ekonomisk frihet nu (ord pris 5700 SEK)

datorer, telefon och platta med bilder på dennis sahlström när han förklarar, philip klang och grafer