om oss & vårt team

Människor överallt kämpar med ekonomi, hälsa och affärer. Vår vision är att göra skillnad för människor och hjälpa dem att inte lämna framgång åt slumpen. Genom att bygga flera inkomstpelare spelar det ingen roll vad som händer i ditt liv eller i världen, du kommer att vara förberedd.

Om oss & om grundarna

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras av oss som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag.

Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier.

Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

Philip Klang

CEO, Medgrundare & Head Performance coach

Dennis Sahlström

VD, Medgrundare & Head Trader

Marcus De maria

Partner, Mentor and founder of Investment Mastery LTD

vårt team

P&D Group grundades år 2018 och är ett familjeföretag.  Människor överallt kämpar med ekonomi, hälsa och affärer. Vår vision är att göra skillnad för människor och hjälpa dem att inte lämna framgång åt slumpen. Genom att bygga flera inkomstpelare spelar det ingen roll vad som händer i ditt liv eller i världen, du kommer att vara förberedd.

Isabella I.

CTO

Saga L.

Assistent & project crew

Filip M.

Performance coach & Säljare

Albin S.

Tradingkonsult & Säljare

Louise W.

Leg. Psykoterapeut, Mindset coach & Tradingcoach

Mathilda E.

Trader & Trading coach

Marie Waldenström

Partner

Vishal N.

Content & Project crew

Georgi J.

Trader & Trading coach

Caroline W.

Partner

Carina R.

Trader & trader coach

Mikael N.

Trader & Tradercoach

Therese O.

Säljare & COO

Malou B.

Trader & Tradercoach

Ludvig W.

Google Ads Kampanjansvarig

Niklas K.

Trader & Tradercoach

Isabella K.

Fotograf

Vi hjälper dig genom varje steg på vägen

Kommunikation och bra kundservice är nyckeln till framgång. Vi värdesätter varje individ högst upp på vår dagordning. Tveka inte på att ta kontakt med oss.