vanliga frågor

Denna sida är dedikerad till att tillhandahålla svar på de mest frekventa och relevanta frågorna vi mottar från våra besökare och deltagare. Vi strävar efter att erbjuda tydlig, korrekt och insiktsfull information för att underlätta ditt beslutsfattande och öka din förståelse för våra tjänster och processer. Med åren av erfarenhet och feedback har vi sammanställt en lista som återspeglar de gemensamma funderingarna bland våra användare. Har du en fråga? Chansen är stor att svaret finns här. Dyk in med tillförsikt och få de svar du söker.

frågor och svar

Kort sagt, allt har sina risker. Men med rätt riskhanteringsstrategi, som den vi lär ut, är det praktiskt taget omöjligt att förlora summan av din initiala investering. Du skulle behöva förlora 462 gånger i rad för att radera hela ditt kontosaldo. Vilket är i princip omöjligt.

Detta anpassas helt till vad som passar din livsstil. Våra beprövade strategier, när man lärt sig dem, kan kräva så lite som 20 minuter om dagen eller till och med i månaden i vissa fall. Men sen had vi de medlemmarna som tycker om det så mycket att de lägger 6 timmar om dagen, slutar sina 9-5 jobb och blir traders på heltid!

Med investeringar är du på marknaden/position i månader till år. Med trading är du i en trade i dagar till veckor. Till exempel är Warren Buffet en investerare som är i sina positioner i många år. Medans trading går mycket snabbare och kan vara mer lönsamt på kort sikt.

Viljan att vara öppen, coachbar och minst 20 minuter om dagen med fokustid för att skörda frukterna av detta finansiella fordon. Förutom detta behöver du bara rätt beprövad strategi för dig (som vi ger dig), en bärbar dator, internet och du är redo.

Du kan börja med precis vilken summa som helst!

Vilken strategi som passar dig bäst kommer att bero på den tid DU har tillgänglig. På Din Tradingklubb och  Investment Mastery har vi utvecklat strategier som tar 20 minuter om dagen till så lite som 20 minuter per månad. Vår berömda Buffalo-strategi tar 20 minuter om dagen, vilket gör dig 3-6 % per månad. 

Sen har vi även strategier och verktyg för den som vill avsätta mer tid och avancera ytterligare, såklart!

På Din Tradingklubb och Investment Mastery erbjuder vi finansiell utbildning, så att du har 100 % kontroll över alla dina pengar. Du kan också kolla in oss på Trustpilot för att bekräfta vår legitimitet. Du kan även läsa om oss här på sidan, men även kontakta oss när som helst om det är något du undrar!

https://se.trustpilot.com/review/dinkryptoklubb.com

https://www.trustpilot.com/review/www.investment-mastery.com

Vi tror att detta är en pelare av rikedom som du kan bygga samtidigt som du har ett heltidsjobb. Du behöver inte sluta ditt jobb för att göra detta till en framgång.

Ändå kan trading erbjuda dig detta val på lång sikt om det utförs på lämpligt sätt!

Kundupplevelser

Vi värdesätter varje kunds åsikt och är ständigt engagerade i att förbättra våra tjänster för att möta dina behov och förväntningar. Här kan du ta del av vad våra kunder säger om oss, våra produkter och tjänster.

prisvinnande kundnöjdhet

Se vad våra kunder säger

Vi hjälper dig genom varje steg på vägen

Kommunikation och bra kundservice är nyckeln till framgång. Vi värdesätter varje individ högst upp på vår dagordning. Tveka inte på att ta kontakt med oss. Vi kommer att svara på alla dina frågor.